Saturday, October 24, 2020

Përdorimi i Facebook në punë

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Foto 27Nëse kompania ku ju punoni nuk jua ka ndaluar aksesin në Facebook, ndoshta ju mund të shfrytëzoni një pjesë të ditës suaj duke lundruar në të. Shumë shpejt, mund të ndodhë që vetë shefi juaj t‘ju kërkojë të përdorni Facebook ndërkohë që jeni në orët e punës, por shokët tuaj do të jenë kolegët e punës dhe shefi.

Në 14 janar të 2015, Facebook lançoi një version të ri, të quajtur Facebook at Work (Facebook-u në punë). Ky version ka disa komponentë që lejojnë komunikim të brendshëm, duke postuar lajme, pyetje, problem ose ide të reja biznesi. Versioni i ri i Facebook do të ketë ngjyra të ndryshme nga Facebook-u normal, kështu që nëse dikush kalon afër jush, mund ta kuptojë se cilin Facebook jeni duke përdorur. Tani, në fillimet e tij, ky version është i limituar vetëm për disa kompani të zgjedhura.

Por, a do të pëlqehet përdorimi i Facebook-ut në punë? Disa probleme që lidhen me stafin e kompanisë dhe me shkallën e orientimit të kompanisë drejt teknologjisë mund të jenë pengesë për t’u përshtatur me këtë mundësi që ofron Facebook. Një kompani mund ta përdorë Facebook at Work nëse punonjësit e saj janë të rinj apo dinë sesi ta përdorin Facebook-un, por në ato kompani ku stafi është i madh në moshë, do të jetë e vështirë përshtatja.

Megjithatë, ka disa lloje komunikimesh për të cilat e-maili do të mbetej mënyra më e mirë për komunikim, për shembull komunikimi me individë apo biznese të tjera që kanë lidhje me kompaninë tuaj apo komunikimi me publikun.

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...