Sunday, February 28, 2021

Panairi i Punës AUK 2015

Duhen lexuar

Horoskopi: TOP 10 profesionet per Peshqit.

Për të lexuar mbi shenjat e tjera klikoni: >> Horoskopi << Top...

A ka pune te reja ne qytetin tim?

Njohuni me mundesite e punesimit te ofruara ne qytetet e Shqiperise. Aty ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga biznese apo...

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

Foto AUKZyra për Shërbimet e Karrierës dhe Qeveria e Studentëve të Universitetit Amerikan në Kosovë, organizoi Panairin e Punës 2015 në mjediset e AUK në Prishtinë më 12 maj 2015.

Në panair morrën pjesë kompani të sektorit privat kryesisht institucine financiare, shërbimesh edhe prodhimi. Kompanitë pjesëmarëse paraqitën dhe promovuan, mundësit e tyre të punësimit dhe praktika sezonale tek studentët e AUK që do të diplomohen në ekonomi, menaxhim,  multimedia dhe politikat publike.

Duapune.com ishte e pranishme në panair duke prezantuar tek studentët dhe jo vetëm të gjitha mundësitë për punësim online në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi. Në këtë mënyrë studentët do të kenë mundësi të informohen për më shumë oferta për punë në një hapsirë tashmë rajonale, duke rritur kështu shanset e tyre për punësim.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi: TOP 10 profesionet per Peshqit.

Për të lexuar mbi shenjat e tjera klikoni: >> Horoskopi << Top...

A ka pune te reja ne qytetin tim?

Njohuni me mundesite e punesimit te ofruara ne qytetet e Shqiperise. Aty ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga biznese apo...

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...