Wednesday, December 2, 2020

Paniri i Karrieres 2018 #MetroCareer, UMT, 24 Maj

Duhen lexuar

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

 umt 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duapune.com ishte pjese e Panairit te Karrieres #MetroCareer 2018, me date 24 Maj, i cili u organizua nga Universiteti Metropol Tirana. Gjate ketij panairi studentet paten mundesi te njihen me kerkesat per punesim, trajnim dhe internship qe duapune.com ofron. Gjithashtu ata u keshilluan se si te mund te krijojne kontaktet e para me tregun e punes.  Duaune.com do te vijoje te marre pjese ne panaire te tjera ne vazhdim. Na ndiqni ! 🙂

Duapune.com was part of the Career Fair #MetroCareer 2018, dated 24 May, which was organized by Metropol University Tirana. During this Fair, students were able to get acquainted with the employment, training and internship requirements that duapune.com offers. They also advised on how to create first contacts with the job market. Duaune.com will continue to attend other ongoing fairs. Follow us! 🙂

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...