Wednesday, January 27, 2021

Panairit i Punës 2018, UPT, 5 Qershor

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

    politeknik 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duapune.com ishte pjese e Panairit te Punes 2018, me date 5 Qershor, i cili u organizua nga Universiteti Politeknik i Tiranes UPT. Qellimi jone ne kete panair ishte keshillimi i studenteve ne perzgjedhjen e profilit te tyre profesional, orjentimi ne tegun e punes, krijimi i raporteve me punedhenesit dhe prezantimi i mundsive te punesimit, te trajnimeve dhe internshipeve qe portali jone publikon vazhdimisht. Studente te niveleve te ndryshme ishin mjaft te interesuar ne keto mundesi.

Duapune.com was part of the 2018 JOB Fair on June 5, which was organized by Polytechnic University of Tirana UPT. Our goal at this fair was to assist students in selecting their professional profile, focusing on the work-market, creating relationships with employers and presenting the employment opportunities, training and internships that our portal continuously publishes. Students at different levels were quite interested in these opportunities.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...