Friday, December 4, 2020

Panairin Kombëtar i Punës, 04 Maj 2018, Kosovë

Duhen lexuar

Çfare ju pelqen me pak nga puna juaj?

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e urreni shefin tuaj...

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

 

kosove   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

duapune.com mori pjese ne Panairin Kombëtar të Punës me 04.05.2018 ne Kosovë. Organizatorë kryesorë të
panairit ishin Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Agjencia e Punësimit e Republikës së Kosovës, në bashkëpunim të ngushtë me GIZ. Ky panair ishte një mundësi shumë e mirë për punëkërkuesit për të qenë të informuar rreth mundësive të reja të punësimit brenda dhe jashtë vendit.

duapune.com participated in the National Labor Fair on 04.05.2018 in Kosovo. The main organizers of the fair were the Ministry of Labor and Social Welfare The Employment Agency of the Republic of Kosovo, in close cooperation with GIZ. This fair was a very good opportunity for jobseekers to be informed about the new employment opportunities inside and outside the country.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Çfare ju pelqen me pak nga puna juaj?

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e urreni shefin tuaj...

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.