Friday, January 15, 2021

Panairin i Ditës Ndërkombëtare të Punës, 01 Maj, Tiranë

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

   shp 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

duapune.com mori pjesë në Panairin e Ditës Ndërkombëtare të Punës, i mbajtur me dt. 01 Maj, në Tiranë.
Gjatë panairit pati interes jo vetëm nga punëkërkues, por edhe të rinj të interesuar për trajnime profesionale.
I konsideruar një nga aktivitetet më të rëndësishme në fushën e tregut të punës, ky panair bashkoi punëkërkuesit, institucionet publike dhe private që ofrojnë shërbime punësimi dhe institucionet e Arsimit dhe Formimit Profesional

duapune.com participated in the International Labor Day Fair, held on dt. 01 May, in Tirana.
During the fair there was interest not only for jobseekers, but also for young people interested in professional trainings. Considered one of the most important activities in the labor market, this fair combined jobseekers, public and private institutions providing employment services, institutions of Vocational Education and Training

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...