Monday, January 25, 2021

Panairi Virtual “Studio ne Suedi” 14 Janar, ora 14:00 – 17:00

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Mësoni më shumë rreth universiteteve në Suedi, programeve studimore dhe bursave që ofrohen!

Janë të shumtë ata që mendojnë të ndjekin studimet bachelor apo master në Suedi, që nga studentët që sapo kanë përfunduar studimet e shkollës së mesme dhe dëshirojnë të vazhdojnë arsimimin e lartë, e deri te profesionistët me eksperiencë që dëshirojnë të zhvillohen në rrugën e tyre akademike. Arsimi i lartë është pozitiv për zhvillimin profesional të një individi dhe rrit aftësinë e tij konkurruese në tregun e punës. Studentët  kanë mundësi të zhvillojnë aftësitë e tyre ndërkulturore dhe gjuhësore, duke studiuar në një shtet multikulturor si Suedia.

Fakte dhe shifra të arsimit të lartë në Suedi

  • Suedia ësht ndër 15 destinacionet më të preferuara nga studentët shqiptarë, për të studiuar jashtë vendit
  • Numri i studentëve që studiojnë në Suedi çdo vit: 357 000
  • Numri i programeve që ofrohen në nivel Bachelor dhe Master: më shumë se 4000
  • Numri i programeve që ofrohen në anglisht në nivel Bachelor dhe Master: më shumë se 700
  • Shuma maksimale e financimit studentor në vit e disponueshme për një student me kohë të plotë (kombinim i granteve dhe huave): 90 240 SEK
  • Numri i studentëve që kryejnë studime në distancë: 68 000

Dëshironi të studioni në Suedi ? Keni mbaruar studimet bachelor dhe nuk keni zgjedhur akoma universitetin ku do të vazhdoni studimet master ? 

Lexo me shume KETU

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...