Tuesday, December 1, 2020

Panairi “Punësim – Mundësi” 2015

Duhen lexuar

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...

Foto LajmiMinistria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë organizoi në datat 29, 30 prill dhe 1 maj 2015 Panarin e Punës “Punësim Mundësi” për të dytin vit radhazi në mjediset e Pallatit të Kongreseve në Tiranë.

Pjesëmarrja e kompanive ishtë e madhe duke përfshirë një shumëllojshmëri sektorësh të biznesit vendas dhe jo vetëm. Vendet e lira të punës që u prezantuan në panair përfshinin një gamë të gjerë të profesionev, niveleve dhe gupmoshave të ndryshme.

DM Consulting Services Albania u prezantua në këtë panair me shërbimin më të njohur dhe të madh në tregun e punësimit online duapune.com. Pjesëmarrja konsistoi në prezantimin e portalit për të gjithë punëkërkuesit dhe gjithë punëdhënësit, të cilët ishin ose jo pjesë e portalit duke shpjeguar atyre mundësitë dhe shërbimet e reja që portali duapune.com ofron për gjithë tregun e punës në vend dhe rajon.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...

Cila ishte pagesa juaj e meparshme?

A e dini se? Në disa shtete në ShBA është e ndaluar që punëmarrësi t'ju pyesë ju për historinë...