Tuesday, October 20, 2020

Panairi i Punësimit në UET

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

foto lajmi

Në mjediset e Universitetit Europian të Tiranës (UET) më 22 maj 2014 u zhvillua Panairi i Punës për të gjithë studentët dhe alumintë e këtij universiteti. Pjesëmarrja e kompanive ishte e madhe me rreth 60 kompanitë më të mëdha në Shqipëri, të cilat ofruan mundësi punësimi dhe interships për studentët.

DM Consulting Services me profilin dhe ekspertizen që zbaton në sektorin e punësimit dhe edukimit ishte pjesë e këtij panairi duke u përfaqësuar denjësisht me disa shërbime të saj, si Rekrutim, konsulencë karriere për studentët dhe gjithë të interesuarit, si dhe më shërbimin online duapune.com i cili është portali i vetëm dhe unik në llojin e tij që operon në rajon Shqipëri, Kosovë, Maqedoni i dedikuar vetëm për edukim, këshillim dhe punësim për të gjithë.

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...