Sunday, January 17, 2021

Panairi i Punës UET 2018, 31 Maj

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

     UET 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duapune.com mori pjese ne Panairin e Punës UET 2018, i cili u mbajt më 31 maj në Universitetin Europian të Tiranës.Studentët e sapodiplomuar apo që vazhdojnë studimet në UET kishin mundësinë që të kontaktonin direkt me ekipin e duapune.com për punë apo për internshipe të ndryshme që i ndihmojnë ata për nisjen e karrierës së tyre profesionale. Ky eshte edicioni i 9-të i Panairit të Punës në UET, me pjesëmarrjen e mbi 50 kompanive të ndryshme në vend.

Duapune.com participated at the UET 2018 Fair, which was held on May 31 at the European University of Tirana. New graduates or continuing UET studies had the opportunity to contact directly with duapune.com team for work or for various internships that help them to launch their professional career. This is the 9th edition of the UET Work Fair, with the participation of over 50 different companies in the country.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...