Monday, January 18, 2021

Panairi i Punës UET 2015

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Foto 1Duapune.com morri pjesë me stendën e saj në Panairin e Punës pranë Universitetit Europian të Tiranës më 21 maj 2015. Në aktivitet morrën pjesë shumë kompani dhe sipërmarrje private të fushave të ndryshme të biznesit. Panair ishte i hapur duke i dhënë mundësi studentëve të këtij Universitëti të zgjidhnin punëdhënësit dhe të intervistoheshin prej tyre. Edhe në stendën e Duapune.com një numër i madh studentësh u intervistuan dhe u këshilluan për mënyrën e kërkimit të punës dhe hapat që duhen ndjekur në kërkim të saj.

Menaxheja e duapune.com znj. Eljana Mete në një intervistë për shtyp në këtë panair u shpreh: “Duapune.com dhe kompania DM Consulting kanë një lidhje të vazhdueshme me UET për këshillimin e karrierës”. Ajo shton se “prisja më shumë studentë të vitit të tretë Bachelor, por studentët që kanë ardhur kanë qenë korrekt, ata ishin të përgatitur dhe vlerësoj shumë performancën e tyre”.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...