Friday, December 4, 2020

Panairi i Punës “Punësim Mundësi”

Duhen lexuar

Çfare ju pelqen me pak nga puna juaj?

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e urreni shefin tuaj...

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

lajme duapune blog4Në datat 30 prill,1,2,3 dhe 4 maj 2014 u organizua në Pallatin e Kongreseve Panairi i Punës “Punësim Mundësi” me pjesëmarrjen e rreth 80 kompanive të sektorëve dhe bizneseve të ndryshme në Shqipëri.

DM Consulting Services ishte pjesë e rëndësishme e këtij panairi duke kontribuar në punësim dhe edukim me shërbimin unik në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni “duapune.com”.

Përgjatë gjithë ditëve të panairit në duapune.com u publikuan në kohë reale mbi 250 vende pune nga kompani të ndryshme kryesisht të niveleve të kualifikuara të punës, përveç kësaj ekipi i duapune.com u angazhua që të japë informacion dhe të ndihmojë të gjithë punëkërkuesit në panair se si të vizitojnë portalin www.duapune.com, si të kërkojnë vendet e lira të punës që publikohen në këtë portal, si të regjistrohen si punëkërkues, si ta ndërtojnë CV e tyre në duapune.com dhe si të aplikojnë online nëpërmjet portalit të duapune.com.

Përveç të tjerash risia e duapune.com në këtë Panair Pune ishte versioni celular për Android, nga ku rriti vlerën dhe mundësinë që duapune.com të jetë e vizitueshme kudo dhe kurdo, mjafton të kesh celular.

Për shumë vizitorë që e njihnin dhe ata që nuk e njihnin duapune.com u bë konsiderua si një nga mundësitë më të mira dhe më të lehta për gjetjen e një pune në mënyrën me të thjeshtë dhe në kohën më të shpjetë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Çfare ju pelqen me pak nga puna juaj?

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e urreni shefin tuaj...

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.