Monday, October 19, 2020

Panairi i Punës nga Dhoma Amerikane e Tregtisë

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

1I nderuar Punëkërkues,

 në datën 31 maj 2013, Dhoma Amerikane e Tregtisë do të organizojë edicionin  e 13-të të Panairit të Punës. Në këtë panair, kompani vendase dhe të huaja, do të paraqiten me vende të ndryshme pune për konkurim.

 Për të marrë pjesë në Panairin e Punës 2013 ju duhet të aplikoni nëpërmjet amcham.duapune.com

Duapune.com ka mundësuar platformën elektronike amcham.duapune.com për të lehtësuar aplikimin tuaj.

Për të marrë pjesë në panair, përpara se te aplikoni duhet te keni parasysh këto pika:

1. Si fillim duhet të regjistroheni e më pas të identifikoheni për të hyrë në sistem.

2. Për të aplikuar në pozicionin e interesuar, klikoni në butonin APLIKO dhe bashkangjisni CV tuaj.

Për më shumë informacion klikoni në amcham.duapune.com

Nxitoni të aplikoni, ky panair është një mundësi shumë e mirë për ju, të intervistoheni nga rekrutuesit e institucioneve  private, të dorëzonin CV – të dhe të mblidhnin informacione rreth mundësive për karrierë.

Ju urojmë suksese

Ekipi duapune.com

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...