Wednesday, April 21, 2021

Panairi i Punës dhe Studimit “Work & Study”

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

work-and-studyDhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në ndihmë të aktivitetit të Kompanive dhe në shërbim të Shoqërisë Civile duke ndjekur objektivat e saj për të bërë të mundur arritjen e pikave të kontaktit ndërmjet kompanive dhe punëkërkuesve, sikurse ekspozimit të ofertës së institucioneve arsimore në Shqipëri organizon Panairin:

“WORK & STUDY”, Panairi i Punës dhe Studimit

Hapja: 17:00, 17 Shtator
Mbyllja: 21:00, 19 Shtator
Vendndodhja: Pallati i Kongreseve, Tiranë, Shqipëri

Të gjithë vizitorët do të kenë mundësi të takojnë drejtpërdrejtë përfaqsuesit e huaj të shkollave dhe kompanive të ftuara për të marrë një informacion të plote dhe për të realizuar aplikime direkte për punësim në Shqipëri (Tiranë, Durrës, Vlorë, Sarandë, Elbasan, Korçë, Fier, Lezhë, Shkodër, etj) apo për punësim në SHBA, Lindjen e Mesme, Francë, Itali, Angli, etj.

Të gjithë studentët vizitorë do të kenë mundësi të mbajnë intervista direkte me shkollat e huaja, të përfitojnë mundësi regjistrimi të menjëhershme dhe të përfitojnë bursa studimi.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...