Tuesday, October 27, 2020

Panairi i Punes 2018, dt. 23 Maj, #UNYT

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duapune.com ishte pjese e Panairit te Punes 2018, me date 23 Maj, i cili u organizua nga Universiteti i New Yorkut ne Tirane. Qellimi jone ne kete panair ishte keshillimi i studenteve ne perzgjedhjen e profilit te tyre profesional, orjentimi ne tegun e punes, krijimi i raporteve me punedhenesit dhe prezantimi i mundsive te punesimit, te trajnimeve dhe internshipeve qe portali jone publikon vazhdimisht. Studente te niveleve te ndryshme ishin mjaft te interesuar ne keto mundesi. Mos harroni te na ndiqni ne vazhdim 🙂 

Duapune.com was part of the 2018 Labor Fair on May 23, which was organized by the University of New York in Tirana. Our goal at this fair was to assist students in selecting their professional profile, focusing on the workload, creating relationships with employers and presenting the employment opportunities, training and internships that our portal continuously publishes. Students at different levels were quite interested in these opportunities. Do not forget to follow us 🙂

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.