Friday, January 15, 2021

Panairi i Karrieres, Universiteti Epoka, 03 Maj 2018

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

       epoka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

duapune.com mori pjese ne Panairin e Karrieres, i organizuar nga Universiteti Epoka, per te pestin vit radhazi, me 03 Maj 2018.  Gjate ketij aktiviteti ju dha mundesi studentve te intervistohen nga ekipi jone dhe gjithashtu te keshillohen ne perzgjedhjen se karrieres se tyre ne vazhdim, per te pasuruar profilin e tyre profesional me trajnime dhe internshipe te ndryshme nepermjet shpalljeve qe kompanite bejne nepermjet duapune.com

duapune.com participated in the Career Fair, organized by Epoka University, for the fifth consecutive year, on 03 May 2018. During this activity we were given the opportunity for students to be interviewed by our team and also advised on selecting their career in continuation, to enrich their professional profile with various trainings and internships through announcements that companies publish through duapune.com 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...