Friday, October 23, 2020

Duapune.com në Panairin e Karrierës UEJL, Tetovë

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

foto per lajmNë mjediset e Unversitetit të Europës Juglindore Tetovë Maqedoni në datën 20 prill 2016, u organizua Panairi i Karrierës për studentët. Në panair morrën pjesë dhe u promovuan kompani dhe organizata të sektorit privat dhe shtetëror që operojnë në Maqedoni dhe ne trevat shqipfolëse. Panairi u vizitua dhe u përshëndet nga drejtuesit e South East European University Tetovë Maqedoni.

Në panairi morri pjesë dhe u prezantua për të gjithë vizitorët dhe studentët portali i vetëm për punësimit online në gjuhën shqipe “duapune.com”. Studentët treguan interes për tu bërë pjesë e portalit, me qëllim që të zgjerojnë njohjet për tregun e punës jo vetëm brenda teritorrit maqedonas por edhe atij rajonal dhe më gjerë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...