Friday, January 15, 2021

Panairi i Karrierës në University of New York Tirana

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Si çdo vit rradhazi edhe këtë vit (5 qershor 2014) në mjediset e jashtme të Universitetit të New York-ut në Tiranë u organizua Panairi i Punës. Nën kujdesin e veçantë të Zyrës së Karrierës pranë këtij universiteti, panairi u zhvillua në mënyrë të suksesshme.

Pjesëmarrja e punëdhënësve ishte e gjerë, kompani dhe biznese të ndryshme të cilët intervistuan një numër të madh sudentësh të interesuar për punësim, zhvillim, praktika dhe rritje të mëtejshme.

Edhe në stendën e duapune.com u paraqitën për intervista mjaft studentë që ishin në përfundim të studimeve të tyre master. Studentët duke njohur potencialin dhe ndikimin e madh që duapune.com ka në tregun e punës, si dhe për tu njohur më shumë me stafin e këtij portali, bënë që zhvillimi i intervistave gjatë ditës të ishte shumë i ngjeshur.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...