Monday, January 25, 2021

Panairi i Karrierës në UBT 2015

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Foto UTB 2015Zyra e Karrierës së Universitetit Buqësor të Tiranës organizoi në 6 maj 2015 në mjediset e tij Panairin e Karrierës. Në këtë panair morrën pjesë kompani dhe sipërmarrje private të sektorit ushqimor, institucione financiare që mbështesin sektroin agrar në Shqipëri, përfaqësues të shoqatës së Blegtorëve Shqiptarë, si dhe kompani në fushën e edukimit, trajnimit dhe punësimit në vend. Portal duapune.com ishte i pranishëm me stendën e tij në këtë panair. Studentët të shumtë vizituan stendën ku u njohën me mundësitë e mëdhaja për edukim, trajnim dhe punësim që ofron portali, si dhe me mënyrën se si funksionon aplikimi për vende pune online dhe praktika të ndryshme.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...