Wednesday, October 28, 2020

Panairi i Karrierës “Eksploro Botën tënde…”

Duhen lexuar

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

foto lajm21 maj 2014

Për të dytin vit rradhazi u organizua Panairi i Karrierës “Eksploro Botën tënde…” i Universitetit të Tiranës, një eveniment që tashme po shëndrohet në një traditë. Ky event u organizua nga Qendra e Karrierës e UT-së me përfaqësuese zyrat e karrierës në çdo fakultet si dhe me pjesëmarrjen e rreth 80 subjeketeve dhe kompanive të ndryshme të sektorit privat.

Pjesëmarrja dhe interesi nga ana e studentëve ishte e madhe, pasi panairi ishte një mundësi shumë e mirë për krijimin e kontakteve të para me tregun e punës duke qenë se merrnin pjesë të gjithë punëdhënësit potencialë, rekrutuesit apo palët e interesit të cilët operojnë në tregun shqiptar.

Portali për edukim dhe punësim duapune.com ishte pjesë e rëndësishme dhe potenciale e këtij aktiviteti, duapune.com është alternative më e sofistikuar e tregut të punës në variantin online që të ofron shpjetësinë e ndërveprimit midis punëdhënësve dhe punëkërkuesve në kohë rekord dhe njëkohësisht në mënyrë të sigurt dhe profesionale. Portal duapune.com shërben si burim shumë i mirë informacioni për mundësi punësimi, praktika/internships, trajnimesh dhe edukim.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...