Friday, October 23, 2020

Duapune.com merr pjesë në eventin “Panairi i Karrierës 2014, UBT”

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

IMG 2619Në datën 28 Mars 2014 me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të biznesit dhe organizatave publike u organizua Panairi i Karrierës në mjediset e Kampusit të Universitetit Buqesor të Tiranës.

Panairi i Karrierës përfaqësoi një mundësi të shkëlqyer lidhjeje midis Universitetit, Institucioneve publike, Botës së Biznesit si dhe Organizatave anekënd vendit. Edhe dupaune.com u përfaqësua me stendën e saj në këtë panair, ku priti, udhëzoi dhe këshilloi me mijra studentë të interesuar për Intershipe, punësim me kohë të pjesëshme apo me kohë të plotë, të interesuar për vendet vakante të publikuara në portalin e punësimit dhe edukimit duapune.com.

Duapune.com u përfaqësua edhe në Panelin Përshëndetës nga Znj. Eljana Mete, Menaxhere e Proceseve të Rekrutimit & Hedhanting te DM Consulting Services, ku përveç fjalës përshëndetëse për të gjithë të pranishmit dhe pjesëmarrësit, Znj. Mete shpjegoi për studentët dhe jo vetëm procesin se si duapune.com i vjen në shërbim gjithsecilit që është i interesuar të informohet edukohet dhe të punësohet duke përdorur vetëm potalin për punësim dhe edukim duapune.com, gjithashtu nuk mbetën pa u përmendur historitë e suksesit që duapune.com ka realizuar për shumë kandidatë dhe aplikantë të cilët janë punësuar vëtëm nëpërmjet aplikacionit dhe platformës duapune.com

Edhe pse ky panair zhvillohej për herë të parë në universitetin Buqësor të Tiranës, tregoi se interesimi nga ana e gjithë pjesëmarrësve, por sidomos e studentëve ishte maksimal, kjo tregon se brezat e rinj janë në kërkim të edukimit, risive dhe mbi të gjitha punësimit të tyre.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...