Tuesday, October 27, 2020

Panairi i informacionit rreth Gjermanisë

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Panairi i informacionit rreth Gjermanisë

Studimi, kërkimi shkencor, bursa, mësimi gjermanishtes dhe praktika

Kur?        Të premten, 15 mars 2013, mund të vini të informoheni në çdo  kohë nga ora 11:00 deri në 17:00

Ku?          Deutschzentrum (Qendra e Gjermanishtes)

Rr. Ismail Qemali nr. 30, Tiranë (ish-Blloku, pranë piceri Era)

Referatet:

11:00       Studimi Bachelor në Gjermani (shqip)

11:30       Master Studies and DAAD Scholarship Programs (anglisht)

12:00       Procedurat e aplikimit për vizë për qëllime studimi në Gjermani (gjemanisht/shqip)

13:00       PhD Studies and DAAD Scholarships (anglisht)

13:30       Provimet e Institutit Goethe – Përmbledje (gjermanisht/shqip)

14:00       DAAD Alumni i pergjigjen pyetjeve tuaja

14:30       Puna dhe Praktikat ne Gjermani

15:00       Përvoje pune në Gjermani – Praktika me programin e bursave të ekonomisë gjermane (shqip)

 

Për informacione të mëtejshme vizitoni:

www.daad-al.org

për më shumë

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.