Tuesday, January 19, 2021

Panairi i dytë i Karrierës në Epoka University

Duhen lexuar

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

Epoka universityMë 21 prill 2015 në mjedisiet e Universitetit Epoka u organizua “Panairi i dytë i Karrierës”. Aktiviteti kishte si qëllim krijimin e një njohje dhe prezantim të parë të bizneseve dhe kompanive me studentët e viteve të fundit dhe të diplomuarëve të këtij universiteti. Panairi u konsiderua si një event i rëndësishëm dhe si një pikë kyçe për fillimin e një karriere të susksesëshme për gjithsecilin student pjesëmarrës.

Në rradhën e biznesit në panair renditej edhe kompania DM Consulting Services me portalin për punësim duapune.com. Pjesëmarrja dhe interesi i studentëv ishte i konsiderueshëm ku përveç informacionit të gjerë mbi portalin u realizuan edhe intervista pune.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...