Sunday, January 17, 2021

Panairi “High Tech Show” 2015

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

2 - CopyTirana Expo Center në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Panaireve, Ministri për Inovacionin dhe Administratën Publike organizuan në datat 11-13 Maj 2015, Panairin e Parë Ndërkombëtar “HI-TECH SHOW”.

Në këtë panair u mundësua shkëmbimi i eksperiencave midis aktorëve kombëtar dhe ndërkombëtar në fushën e: Printimit 3D, Aksesorëve, Sigurisë dhe Mikëqyrjes, Audio, Elektronika Automobilistike, Infrastruktura e Komunikimeve, Pajisje Kompjuterike & Programe, Krijimi i shërbimeve, Përmbajtjeve & Shpërndarje, Imazh Dixhital & Fotografi, Lojëra Elektronike, Fitnes dhe Sport, Shëndet dhe Bioteknologji, Shërbime Interneti, Online Media, Sensorë, Shtëpi Intelegjente, Biznese të Reja, Pajisje & Shërbime Wireless.

DM Consulting Services Albania u prezantua me gamen e gjerë të shërbimeve HI – Tech si: IT Consulting, IT Intelligence, IT Outsourcing (web, e-commerce, mobile, programming, SEO) si dhe me shërbimin online në fushën e punësimit portalin duapune.com (portal më i madh dhe më profesional në tregun vendas dhe rajon).

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...