Wednesday, December 8, 2021

Panairi “Eksploro botën tënde” 2015

Duhen lexuar

Quiz

Pergjigja e sakte eshte: Nuk po bie shi prandaj nuk u lag njeri.

Dita Kombetare e Rinise 8 Dhjetor 2021

#emerkure #duapune #kerkoj #njoftim #diteerinise #njoftimpune #rinia #youth #shqiperi #albania #tirana

Humor

Festa e punës është një mundësi shumë e mirë për tu takuar me njerëz që nuk i ke parë që në mëngjes....

10 kompanite qe po rekrutojne kete jave

10 Kompanite e renditura ne krye te duapune.com per nga numri i vendeve te lira te punes qe ato ofrojne:

Panairi ekonomikuNë mjediset e Fakultetit të Ekonomisë në Tiranë në datën 16 prill 2015, Qendra e Karrierës së Universitetit të Tiranës organizoi për të tretin vit radhazi edicionin e Panairit të Karrierës “Eksploro Botën tënde”. Në panair morrën pjesë kompani dhe organizata të sektorit privat që operojnë në Shqipëri.

DM Consulting Service u përfaqësua në këtë panair me shërbimin e saj online për punësim “duapune.com” si portali më i madh numër 1 në tregun vendas dhe atë rajonal. Pjesëmarrja dhe interesi nga ana e studentëve ishte mjaft i madh.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Quiz

Pergjigja e sakte eshte: Nuk po bie shi prandaj nuk u lag njeri.

Dita Kombetare e Rinise 8 Dhjetor 2021

#emerkure #duapune #kerkoj #njoftim #diteerinise #njoftimpune #rinia #youth #shqiperi #albania #tirana

Humor

Festa e punës është një mundësi shumë e mirë për tu takuar me njerëz që nuk i ke parë që në mëngjes....

10 kompanite qe po rekrutojne kete jave

10 Kompanite e renditura ne krye te duapune.com per nga numri i vendeve te lira te punes qe ato ofrojne:

Thenia e dites

"Mbaje fytyrën tënde gjithmonë drejt diellit dhe hijet do të jenë pas teje." Helen Keller