Thursday, January 21, 2021

Panairi Eksploro Botën tënde

Duhen lexuar

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

20160407_105659Si çdo vit Universiteti i Tiranës ka kthyer në traditë organizimin e Panairit “Eksploro Botën tënde”, event i cili bën bashkë kompanitë e ndryshme punëdhënëse dhe studentët të cilët janë në prag të diplomimit dhe kërkimit të rrugës së tyre për punë si punëkërkues.

Portali duapune.com ishte pjesëmarrës më stendën e vet në këtë panair, ku udhëzoi dhe informoi të gjitha vizitorët e stendës për hapat se si të bëhen pjesë e platformës për punësim apo edhe si të përgatiten dhe si të kërkojnë në tregun e punës mundësitë më të mira të praktikave dhe punëve.

Panairi u organizua në mjediset e Fakuletetit Ekonomik të Tiranës me datë 7 prill 2016.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...