Ndryshimi

Njerëzit e nënvlerësojnë aftësinë e tyre për të ndryshuar. Nuk ka ...

Suksesi

Shumë njerëz ëndërrojnë që të jenë të sukseshëm...ndërkohë që të tjerë ...

Confuci për punën

“Zgjidh një punë që e dashuron dhe nuk do të duhet ...

Suksesi

Suksesi nuk ulet tek ne, jemi ne te cilët duhet të ...

Thenie mbi përkushtimin

Eksperienca tregon se suksesi është më shumë përkushtim sesa aftësi.Fituesi është ...