Saturday, October 24, 2020

Punët e publikuara sot në portalin duapune.com

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Shitje Zhvillim biznesi 9

Ndërkohë që jemi duke u përshtatur me realitetin e ri si rrjedhojë e koronavirusit, ofertat e punës në të gjithë sektorët janë në rritje. Ndaj ne ju sugjerojmë të njiheni sa më parë me punët e publikuara në portalin tonë duapune.com gjatë ditës së sotme dhe të shfrytëzoni të gjitha mundësitë të cilat vijnë nga Ekonomia, Biznesi dhe Menaxhimi Strategjik, Shitjet dhe Marketingu, HOREKA -Hoteleri-Restorant-Kafe etj. dhe nga qytete të ndryshme të Shqipërisë dhe Kosovës. Ju njohim më konkretisht me to:

Permbajtja e postimit

1.      Agjentë/e të shitjes Prishtinë

https://duapune.com/jobs/agjentee-te-shitjes-prishtine-2

2.      Vrojtues Plazhi

https://duapune.com/jobs/vrojtues-plazhi

3.      Punëtor/e Pastrimi

https://duapune.com/jobs/punetore-pastrimi-2

4.      Supervisor i Makinave të Rënda Drenas

https://duapune.com/jobs/supervisor-i-makinave-te-renda-drenas

5.      Kamariere

https://duapune.com/jobs/kamariere-90

6.      Punëtor për ngjyrosje Prishtinë

https://duapune.com/jobs/punetor-per-ngjyrosje-prishtine-1

7.      Barist/Banakier

https://duapune.com/jobs/baristbanakier

8.      Drejtor Dege – Pogradec

https://duapune.com/jobs/drejtor-dege-pogradec-1

9.      Konsulent i Kujdesit ndaj Konsumatorit Prishtinë

https://duapune.com/jobs/konsulent-i-kujdesit-ndaj-konsumatorit-prishtine

10.  Programues

https://duapune.com/jobs/programues-77

11.  Web Developer

https://duapune.com/jobs/web-developer-176

12.  Operator

https://duapune.com/jobs/operator-367

13.  Regulatory Compliance Officer

https://duapune.com/jobs/regulatory-compliance-officer

14.  Ekzekutiv Shitjesh për zonën e Vlorës

https://duapune.com/jobs/ekzekutiv-shitjesh-per-zonen-e-vlores-1

15.  Internship/Ekonomiste

https://duapune.com/jobs/internshipekonomiste

16.  Menaxher i Sigurisë së Cilësisë Ushqimore

https://duapune.com/jobs/menaxher-i-sigurise-se-cilesise-ushqimore

17.  Ekzekutiv Shitjesh për zonën e Vlorës

https://duapune.com/jobs/ekzekutiv-shitjesh-per-zonen-e-vlores-1#

18. Specialist Prokurimesh Publike

https://duapune.com/jobs/specialist-prokurimesh-publike

19. Rrobaqepëse

https://duapune.com/jobs/rrobaqepse-10

Për më shumë vizitoni duapune.com/search/advanced/filter ose duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...