Thursday, October 22, 2020

Norma për prezantime të suksesshme

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

podiumPrezantimet shkojnë keq për një numër arsyesh, por një arsye e thjeshtë për të çuar dëm një prezantim është përgatitja e dobët e tij.

Ndiqni këto dy parime për të qenë gati para se të merrni hapin dhe të hipni në podium:

1. Njihni audiencën tuaj. Fjalimet mbahen për audiencën dhe jo për folësin. Para se të shkruani diçka, sigurohuni se kujt ja adresoni këtë fjalim. Numri i pjesëmarrjes, qëndrueshmëria dhe gjendja emocionale e audiencës duhet të ndikojnë në kohëzgjatjen, stilin dhe përmbajtjen e prezantimit tuaj.

2.
Thuajini atyre vetëm një gjë. E vërteta e hidhur është se pjesëmarrësit mbajnë mend vetëm shumë pak nga gjithçka kanë dëgjuar. Përqëndrohuni vetëm në një ide dhe eliminoni gjithçka që nuk mbështet këtë ide. Në këtë mënyrë ju keni lënë idenë dhe qëllimin e prezantimit në audiencë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...