Wednesday, April 21, 2021
- Advertisement -Copy of Punet e dites

Publikime dhe Njoftime

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...

PREZANTIMI I REZULTATEVE TË STUDIMIT GLOBAL DHE LOKAL TË TALENTEVE “Global Talent Survey”

Pas përfundimit me sukses të pyetësorit për studimin më të madh Global të Talenteve, i organizuar nga partnerët ndërkombëtarë Boston Consulting Group...

Studimi më i madh Global & Lokal i Talenteve për vitin 2020

Raporti i Studimit më të madh Global të Talenteve për vitin 2020. Pas përfundimit me sukses të pyetësorit...

Decoding Global Talent, Onsite and Virtual – Press Release

PRESS RELEASE US Falls Behind Canada as a Work Destination, and Pandemic Lowers Mobility, in...

Kompanite pararoje per nje mjedis pune miqesor ndaj familjes ne Shqiperi

PROFILI I PROJEKTIT "Më shumë Zgjedhje: Politikat Familjare të Përgjegjshme Gjinore për Sektorin Privat në Ballkanin...

65 mije vende pune sezonale ne Greqi.

65 mije vende pune sezonale ne Greqi. Te favorizuar shqiptaret. Greqia ka publikuar sot në fletoren zyrtare kuotat...

Si te shmangni plagjiaturen ne aktivitetet akademike? Ky startup gjeti menyren se si.

“Turnitin” u mundëson institucioneve akademike të sigurojnë cilësinë dhe integritetin në procesin e të nxënit të studentëve. Turnitin është...

Postimet e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...
- Advertisement -Copy of Pune te reja 1