Friday, January 22, 2021

Njihuni me punët e reja sot në duapune.com 01/05/2020

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Shitje Zhvillim biznesi 8

Përgjatë ditës së sotme në duapune.com janë postuar pozicione pune në Ekonomi, Shitje dhe Marketing dhe në Teknologjinë e Informacionit. Ofertat e punës vijnë nga qyteti i Tiranës, Durrësit dhe Prishtinës. Për më shumë ju njohim në vijim:

  1. Arketare Administrative Fushe Kosove

https://duapune.com/jobs/arketare-administrative-fushe-kosove

  1. Ekonomist/e ose Financier/e

https://duapune.com/jobs/ekonomiste-ose-financiere

  1. Assistentin/Assistent des Vertriebsleiters Prishtine

https://duapune.com/jobs/assistentinassistent-des-vertriebsleiters-prishtine

  1. Specialiste Promocioni ne Terren

https://duapune.com/jobs/specialiste-promocioni-ne-terren-1

  1. Financier Prizren

https://duapune.com/jobs/financier-prizren-1

  1. Digital Project Manager Prishtine

https://duapune.com/jobs/digital-project-manager-prishtine

 

Për më shumë vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë”

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...