Wednesday, April 21, 2021

Njihuni me 28 punë të reja të postuara sot në duapune.com

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Kategorizim i puneve 3

Ju njohim me 28 punë të reja të postuara sot në duapune.com:

1.        Kamarier

2.       Agjente Marketingu (F)

3.       Analist i të dhënave Prishtine

4.       Koordinator për Marketing dhe Marrëdhënie me Publikun Prishtine

5.       Konsulent i Shitjes Prishtine

6.       Inxhinier Mekatronikë Prishtine

7.       Segreteria Amministrativa  – Back office

8.        Përpunues i të dhënave Prishtine

9.       Senior Organizational Development Adviser Prishtinere

10.     Ndihmes Magazinier

11.    Infermiere te pergjithshme Prishtinere

12.    Recepsioniste Prishtinere

13.     Analiste Mikrokredie / Berat

14.    Operator Telefonik, Durres

15.    Oficer Kredie, Dega Elbasan

16.    Agjent/e Pronash Vlore

17.    Specialist IT

18.    Përfaqësues Shitjes

19.     Specialist/e IT

20.     Mekanik-Elektroauto

21.    Shites ne Terren dhe Banak

22.    Manovrator

23.    Agjent Shitje/Vlore

24.    Eskavatorist

25.    Shef Salle

26.     Banakier

27.   Ndihmes Kuzhiniere

28.    Hostess

Për më shumë informacion dhe për të aplikuar vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë” 

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...