Friday, January 22, 2021

Njihuni me 27 punët e reja të postuara sot në duapune.com

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Kategorizim i puneve 1

Post covid-19 duket se ka vene ne levizje akoma me shume bizneset dhe ka rritur nevojat per burime njerezore. Kerkese te larte per rekrutime krahas  kategorive te IT dhe Shitje Zhvillim Biznesi kane edhe kategorite Finance, Ndertim dhe Industri e rende, Administrim dhe HOREKA. Njihuni me ne detaje me to duke klikuar mbi titujt perkates:

Ndertim dhe Industri e rende

 1. Elektro-Mekanik Për Mirëmbajtje
 2. Inxhinier Ndertimi ne Zbatim
 3. Inxhinier Kuantifikimi
 4. Inxhinier ndertimi ne zbatim

Mjekesore Shendetesore

 1. Sales Representative – Medical devices

Finance

 1. Financier/e Prishtine
 2. Oficer Kredie
 3. Asistent i/e Financave Prishtine
 4. Menaxhere Financiere
 5. TELLER-DURRES

Shitje Zhvillim Biznesi

 1. Country Sales Executive Prishtine
 2. Agjent Shitje, zona Veri
 3. Conversion / Retention / Agjent ne Gjuhen Spanjollee
 4. Conversion / Retention /Agjent ne Gjuhen Italianee
 5. Conversion / Retention /Agjent ne Gjuhen Gjermane
 6. Punonjes Magazine

Burime Njerezore

 1. Personnel Administration Senior Officer

Administrim

 1. Asistent Administrative Prishtine
 2. Asistent Zyre
 3. Koordinator/Menaxher Projektesh ne Fushen e Energjise Elektrike

HOREKA

 1. Teknik Servisi Prishtine
 2. Teknologji Informacioni
 3. Junior Software Tester
 4. Siebel Developer
 5. Junior Java Developer
 6. IT Durres
 7. Web Content Administrator Prishtine
 8. Remote Senior DevOps Engineer

Ligjore

 1. Juriste

 

Për më shumë informacion dhe per te aplikuar vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...