Monday, January 25, 2021

Një vit i Ri. Një strategji e re biznesi

Duhen lexuar

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

  imagesMe fillimin e një viti të ri ndaloni një çast dhe shikoni pas se si ju i menaxhoni gjërat tuaja. Është 2017 dhe një vit tjetër sapo ka nisur.  Rezolutat e vitit të ri nuk janë vetëm për të humbur pak në peshë apo përpjekjet për  të lënë duhanin, janë edhe për të  bërë cfarëdo lloj ndryshimesh për mirë. Klishet për ti nisur gjërat nga e para gjejnë vend edhe në Biznes gjithashtu.

Ky është moment i duhur për të  analizuar metodat tuaja menaxhuese dhe për të  ngritur moralin e kompanisë. Në 2017 mundohuni të krijoni një ambjent bashkëpunues duke ndërtuar marrdhënie të bazuara mbi respektin dhe jo frikën. Mendoni për menaxherët tuaj të kaluar cili ishte më influencuesi apo cili ju ndihmoji dhe ju krijoi mundësinë  të zhvilloheni.

Në të gjitha llojet e bizneseve ka mundësi për të reflektuar dhe për të bërë ndryshime. Mundësia më e mirë për të krijuar një kulturë produktive në punë është  duke mundësuar përforcime pozitive për skuadrën tuaj. Shndërrohuni në një burim me vlerë për  personat  tek të cilët ju shërbeni.  Duket si humbje kohe të mësoni për programe të ndryshme kur fare lehtë  mund ti gjeni nëpër website të ndryshme. Njohuria ju pozicionon ju si një burim strategjik brenda kompanisë. Mbajini punonjësit tuaj të informuar dhe punësoni punonjës të talentuar të cilët do të përmirsojnë kulturën në kompaninë tuaj.
Ndërkohë që reflektoni për ato që latë pas në 2016 kujtoni që nuk është kurrë vonë për të bërë ndryshime pozitive gjatë 2017-s. Ju keni edhe disa muaj kohë për të bërë ndryshime.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...