Monday, October 26, 2020

Nevoja e një Çertifikimi Coaching në Burime Njerëzore

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

CertificateÇertifikimi Coaching në Burime Njerëzore është në shënjestër të personelit të burimeve njerëzore në kompanitë e mëdha. Ajo është projektuar për ti pajisur ata me aftësi efektive për tu marrë me njerëz të ndryshëm dhe për ti ndihmuar këta njerëz me sfidat dhe përgjegjësitë e tyre të punës. Kjo arrihet duke mësuar mjetet, teknikat dhe shkathtësitë që të jep Coaching. Gjithashtu është i përfshirë dhe komponenti i Inteligjencës Emocionale për të përmirësuar më tej këtë përvojë.
Përfitimet kryesore të trajnimit  Coaching te Burimeve Njerëzore janë:

•   Ofron mjete, stërvitje, dhe mundësi te mëdha për ti ndihmuar pjesëmarrësit të përmirësojnë efektivitetin e tyre të përgjthshëm.
•   Lejon krijimin e një kuadri Coaching të brendshëm që mund të bëhet një burim formal ose jo formal stërvitje për menaxherët e nivelit të mesëm, të lartë.
•   Pozicionet e Burimeve Njerëzore kanë një vlerë të shtuar të madhe dhe Coaching është një mënyrë strategjike për ta shtuar këtë vlerë.
•   Krijon një kulturë që është ushqyer nga një stërvitje, ku fokusi është për të ndihmuar stafin dhe personat e interesuar.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...