Saturday, January 23, 2021

Mundësitë e reja të punësimit sot në duapune.com – 22/04/2020

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Sa te kenaqur jeni me duapune.com

Sot në duapune.com u postuan këto pozicione të e reja pune:

  1. Drejtor Shitjesh (M) – LUFRA

https://duapune.com/jobs/drejtor-shitjesh-m-2

  1. Manaxher Shitjesh (M) – LUFRA

https://duapune.com/jobs/manaxher-shitjesh-m-5

  1. Teknik Supporti dhe Instalimi ne Shkoder – ABISSNET

https://duapune.com/jobs/teknik-supporti-dhe-instalimi-ne-shkoder

  1. Specialiste Finance – ARVIS SH.P.K.

https://duapune.com/jobs/specialiste-finance-22

  1. Agjent tregtar Prishtine – HIDRO PLAST SH.P.K.

https://duapune.com/jobs/agjent-tregtar-prishtine-1

  1. German teacher Prishtine

https://duapune.com/jobs/german-teacher-prishtine

  1. Database Systems Specialist Prishtine – TEB Sh.A

https://duapune.com/jobs/database-systems-specialist-prishtine

 

Per me shume vizitoni duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere”

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<