Monday, October 26, 2020

Mundësi të reja në Skemën e BE-së për Profesionistët e Rinj në Ballkanin Perëndimor

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Bashkëpunimi rajonal mbetet një katalizator për procesin e zgjerimit dhe një faktor kyç ndihmues për reforma gjithëpërfshirëse dhe rritje të qëndrueshme ekonomike në Ballkanin Perëndimor.

Komisioni Europian filloi në vitin 2016 një aksion pilot për një program ekzekutiv rajonal dhe për të shkëmbyer komponentë për Profesionistët e Rinj në Ballkanin Perëndimor, përkatësisht Skema e BE-së për profesionistët e rinj në Ballkanin Perëndimor.

Objektivi i përgjithshëm i këtij programi  është “të kontribuojë në përparimin në procesin e pranimit dhe thellimin e bashkëpunimit rajonal në Ballkanin Perëndimor”.

Për të parë mundësitë e këtij programi ju lutemi të klikoni këtu.

Capture1

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.