Sunday, October 25, 2020

Mundesi Punesimi Ne Sektorin IT- Programi Rikualifikime Ne IT

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.
     AITAShoqata Shqiptare për Teknologji të Informacionit dhe Komunikimit (AITA), është një organizatë e pavarur, jofitimprurëse, e cila ka për qëllim krijimin e një mjedisi të favorshëm biznesi për sektorin e Teknologjisë së Informacionit, përfaqësimin e ndërmarrjeve të këtij sektori përballë qeverisë, donatorëve e të interesuarve të tjerë për sektorin, ngritjen cilësore dhe profesionale të anëtarëve të saj dhe zhvillimin e mëtejshëm të kërkimit dhe edukimit në fushën e Teknologjisë së Informacionit.

AITA, në kuadër të projektit “Rikualifikime në IT” që ka për qëllim të aftësojë të rinjtë që duan të ndryshojnë profesion, të fitojnë aftësi në gjuhët e programimit (JAVA dhe .NET) dhe të jenë kandidatë potencial të ardhshëm për punësim në kompanitë TIK.

Te dy kurset intensive për gjuhet e programimit JAVA dhe .NET do të zgjasin secili nga 3 muaj, 3 ditë në javë, 3- 5 orë në ditë. Mbas 3 muaj kursi intesiv, pjesemarresit do të përfitojnë edhe 3 muaj praktikë në kompanitë TIK.

Kërkesat:

•Të jenë të pa-punësuar;
•Të jenë nën moshën 35 vjeç;
•Të ketë mbaruar shkollen e mesme ose shkollen profesinale (çdo degë është e pranueshme);
•Aftësi të mira të gjuhës angleze (në të folur dhe të shkruar);
•Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur me mbikëqyrje minimale, si dhe në skuadër pasi ambienti bashkëpunues është thelbësor;
Pagesa:
Pagesa për secilin kurs është 300 USD dhe mund të kryhet me 3 këste duke perfshire edhe praktiken 3 mujore ne kompanite TIK.
Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV, në adresën elektronike [email protected] brenda datës 10.05.2017. Për çdo pyetje luteni te na kontaktoni ne numrin 0694047901.
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...