Wednesday, November 25, 2020

Mos përjashtoni rëndësinë e dizajnit

Duhen lexuar

Diaspora Flet 2020 permbyllet me paraqitjen surprize te Rita Ores

Një program i ngjeshur prej 25 orësh me sesione debatuese, fjalime inspiruese, biseda të përqëndruara, panair virtual, hapësirë rrjetëzimi dhe interaktivitet mes...

“Besnikeria ka vdekur” Si i trajton biznesi punonjesit sot?

Cilën duhet të zgjedhë kompania? Kjo pyetje është ndër të shumtat që bëhet kur vjen puna tek të qenurit...

Google sulmohet nga 165 kompani dhe shoqata. Pjese e tyre dhe duapune.com

duapune.com se fundmi i eshte bashkuar fushates anti Google, ku nje grup prej 165 kompanish dhe institucionesh te industrise u kane bere...

Horoskopi – Shigjetari: Top 10 Profesionet

Top 10 Profesionet që i përshtaten Shigjetarit Shenja e udhëtarit, Shigjetari optimist, pëlqen adventurat po aq sa njohuria dhe...

1Ka shumë keqkuptime në lidhje me vlerën e dizajnit, kur bëhet fjalë për produkte dhe shërbime. Për fat të keq, këto teori të përhapura gjerësisht shpesh pengojnë drejtuesit të kuptojnë drejt fuqinë e një dizenjimi të saktë. Sigurohuni që nuk po qëndroni mbrapa për shkak të dy mundësive të mëposhtme:

1. Cilësia është më e rëndësishme se sa dizajni. Cilësia është kryesore dhe nuk ka argument më të fortë për këtë, megjithatë kjo nuk duhet të jetë tregti midis përmbajtjes dhe stilit, sepse dizajni është një mënyrë e cila përcjell cilësinë e produktit.
2. Konsumatorët interesohen më shumë për çmimin. Kjo mund të jetë e vërtetë, por nuk mund të jetë diçka vendimtare. Dizenjim i mirë i produktit mund të ofrojë çmim të arsyeshëm. Prandaj përpiquni të frymëzoni dizenjuesit tuaj.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Diaspora Flet 2020 permbyllet me paraqitjen surprize te Rita Ores

Një program i ngjeshur prej 25 orësh me sesione debatuese, fjalime inspiruese, biseda të përqëndruara, panair virtual, hapësirë rrjetëzimi dhe interaktivitet mes...

“Besnikeria ka vdekur” Si i trajton biznesi punonjesit sot?

Cilën duhet të zgjedhë kompania? Kjo pyetje është ndër të shumtat që bëhet kur vjen puna tek të qenurit...

Google sulmohet nga 165 kompani dhe shoqata. Pjese e tyre dhe duapune.com

duapune.com se fundmi i eshte bashkuar fushates anti Google, ku nje grup prej 165 kompanish dhe institucionesh te industrise u kane bere...

Horoskopi – Shigjetari: Top 10 Profesionet

Top 10 Profesionet që i përshtaten Shigjetarit Shenja e udhëtarit, Shigjetari optimist, pëlqen adventurat po aq sa njohuria dhe...

Puno nga ku te duash. Lamtumire orarit zyrtar te punes!

Puna nga shtëpia gjatë pandemisë ka lejuar që shumë prej nesh të lirohen nga vërtitjet e përditshme dhe ecejaket shtëpi-punë-shtëpi. Tani duket...