Thursday, February 25, 2021

Mos lejoni PowerPoint-in t’ju shkatërrojë prezantimin tuaj

Duhen lexuar

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

Young speaker at a meetingShumë e shumë prezantime janë të mërzitshme dhe të lodhshme me përdorimin e PowerPoint-it, i cili ka tendencë të shkaktojë një auditor të përgjumur. Më poshtë janë disa mënyra se si ju mund të luftoni mërzinë dhe të siguroheni që përdorimi i PowerPoint nuk do t’ju shkatërrojë prezantimin e ardhshëm.

1. Koha e kufizuar. Pas 90 minutash prezantim me PowerPoint, shumica e njerëzve humbasin përqëndrimin. Për këtë duhet të tregoheni të kujdesshëm duke mos tejkaluar më shumë se 90 minuta prezantim.
2. Dërgim i materialeve para kohe. Të gjitha materialet duhet të dërgohen një ditë apo një natë më parë  të shoqëruara me një përmbledhje të shkurtër.
3. Kaloni shpejt gjithë PowerPoint. Shumica e prezantimeve me PowerPoint thjesht mbulojnë atë që auditori duhet të dijë kur vjen në një prezantim. Prezantuesi duhet që 5 -10 minuta të bëjë një  hyrje dhe më pas të diskuojë dhë të formulojë një plan veprimi.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...