Thursday, February 25, 2021

Mënyrat për të dashur punën tuaj!(2)

Duhen lexuar

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

happy_business_woman_10442489Jini diplomat

Është thelbesore të dish se si të bësh politikë përsa i përket punës. Roy Cohen i cili është një trajnues karriere thotë se në këtë biznes gjen shumë kuptim shprehja  “Mbajini miqtë afër por armiqtë edhe më afër”. Gjeni një mënyrë për ti rindërtuar mardhëniet me kolegët te cilët ju keni patur konflikte, vendosni ekuiliber.  Përpiquni që këto marrëdhënie të cilat ju  i krijoni ti përdorni në favorin tuaj.

Gjeni një projekt

Vjen koha kur mërziteni në punë dhe ju nuk keni me se të merreni. Cohen sygjeron që të jeni aktiv dhe produktiv me kohën tuaj. Merrni iniciativën për të kryer një projekt, mendoni se për çfarë ka nevojë kompania juaj dhe ofrouni që të gjeni një zgjidhje.  Nëse veproni në këtë mënyrë me guxim dhe kreativitet  keni për të arritur larg, shefi juaj do tju shohë me sy të mirë dhe ju mund të ngriheni në detyrë dhe të jeni në një pozicion që mund t’ju pëlqejë.

Ruani qetësinë

Acarimi dhe nervozizmi nuk ju ndihmojnë dhe këto emocione do ju bëjnë të  shtoni acarimin tuaj.  Mendoni që një ditë më parë se si do e shfrytëzoni kohën, bëni një plan pune për çdo ditë vendosini vetes cdo ditë një qëllim për të arritur. Në këtë mënyrë ju do të fokusoheni në detyrat tuaja konkrete.

vazhdon…

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...