Saturday, October 31, 2020

Mënyrat efektive për të komunikuar vizionin tuaj

Duhen lexuar

Te nisesh drejtimin e nje kompanie ne nje vit aspak te zakonshem

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit kaq sfidues sa ky i...

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

 visionSi menaxher, është detyra juaj për të krijuar një vizion për ekipin apo departamentin tuaj që drejtoni. Sepse vetëm ju e dini se ç’duhet bërë dhe se vetëm ju duhet të jeni në gjendje të komunikoni këtë vizion para një audience të gjerë, në një mënyrë që ata të mund të kuptojnë atë që ju po përcillni dhe në fund të fundit të besojnë në të. Më poshtë janë disa mënyra se si ju duhet të veproni:

1. Përsërisni me veten tuaj.
Për të mbledhur punonjësit rreth vizionit tuaj, ju duhet t’i kujtoni atyre mesazhin tuaj për të përforcuar qëllimin që të gjithë bashkë po përpiqeni të arrini.
2. Mos u bëni shumë zhurmues. Mos flisni me megafon, por sigurohuni që jeni duke krijuar dialogje rreth mesazhit tuaj, kështu që punonjësit do ju dëgjojnë dhe do ju kuptojnë më mirë.
3. Vendosni thirrje për veprim. Mos i thoni punonjësve vetëm atë që ju imagjinoni për të ardhmen, por kërkojini ndihmë atyre për ta bërë atë realitet. Tregohuni konkretë dhe specifikë në atë që ju dëshironi që ata të bëjnë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Te nisesh drejtimin e nje kompanie ne nje vit aspak te zakonshem

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit kaq sfidues sa ky i...

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...