Më shumë orë dhe më pak ditë punë, apo e kundërta?

0
520

Ja çfarë dëshirojnë 74% e punëkërkuesve tanë?

WhatsApp Image 2020 07 23 at 12.19.38 1

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com