Sunday, January 17, 2021

Mbroni idenë tuaj më të mirë

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

main-qimg-da49968a728f61f6d4900cd93c8c200aIdeja më e mirë mund të rrëzohet kur shpesh mund të hasë kundërshtime edhe në rastet kur kundërshtimet mund të jenë të merituara. Në vend që të përpiqeni t’i shmangeni sulmeve të ashpra, mësoni të përballeni me kundërvënie të thjeshta dhe në mënyrë bindëse:

1. Vonesa dëmton.
Kundërshtarët mund të përpiqen për të dalë jashtë diskutimit, të kërkojnë informacion shtesë, ose thjesht të vonojnë një vendim për idenë tuaj, duke ngadalësuar momentin. Mbani audiencën të përqendruar në marrjen e një vendimi.
2. Konfuzion. Shpesh kundërshtarët e pranishëm përpiqen të dizinformojnë ose të lidhin idetë tuaja me të të tjerëve duke u orvatur të ngatrojnë audiencën. Tregohuni të qartë se çfarë është dhe çfarë nuk është ideja juaj.
3. Frika. Asgjë nuk mund ta hedhë poshtë një ide më shpejt se sa frika e paarsyeshme. Është mirë që para çdo gjëje të përgatisni veten dhe të largoni frikën, sepse duke qenë të qetë arrini të kontrolloni çdo gjë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...