Wednesday, July 28, 2021
- Advertisement -Copy of Punet e dites

Lojëra argëtuese dhe humor

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Kush e vrau z. Brown? QUIZ

Lexoni me vëmendje faktet. Cila nga dëshmitë nuk ju bind? Nuk ju bën pak çudi fakti që...

Çfare jam une? – QUIZ

Përgjigje: ALARMI i zgjimit

Çfare jam une? – Quiz PERGJIGJE

Ju më përgjigjeni, por unë kurrë nuk ju bëj pyetje. Çfarë jam unë? Përgjigje: TELEFONI...

Horoskopi – Gaforrja Top 10 profesionet më të përshtatshme

Top 10 Profesionet per Gaforren Shenja e ujit, Gaforrja është natyrshëm e adaptueshme për një gamë të gjerë profesionesh,...

Horoskopi – Binjaket Top 10 Profesionet

Top 10 Profesionet per Binjaket GazetarPerkthyesPrezantues “Talk Show”PR - Ekzekutiv i marredhenieve me publikunShkrimtarMenaxher MarketinguInxhinierGuide – Udhezues...

Iphone i dëmtuar

Mendoj se telefoni im Iphone është i dëmtuar. Shtypa butonin "home" dhe jam akoma në punë... Kliko këtu >> Për...

Postimet e fundit

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.
- Advertisement -Copy of Pune te reja 1