Monday, October 19, 2020

Lista e kandidatëve për të ndjekur kursin e gjuhës gjermane dhe trajnimin për infermieri

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

InterKlikoni Lista e aplikantëve të përzgjedhur.

Përshëndetje,

Urime për kalimin me sukses të fazës së intervistës.

Ju jeni përzgjedhur për të ndjekur kursin e gjuhës gjermane dhe trajnimin specialistik për infermieri pranë “InterPersonnel Albania”, të cilat zgjasin nga 12 deri në 18 muaj. Per cdo informacion na kontaktoni ne nr cel 068 36 52 860 ose ne emailin: [email protected]

Për proçedurat e mëtejshme, ju duhet të jeni të pajisur me dokumentet ORIGJINALE të mëposhtme:

DOKUMENTE TË DETYRUESHME:

  1. Diplomë universitare (Bachelor / Master);
  2. Lista përkatëse e notave (Bachelor / Master);
  3. Liçensa e urdhërit të infermierit;
  4. Vërtetim gjykate / prokurorie;
  5. Vërtetim (dokument) mjeko – ligjor nga poliklinika qëndrore e vendbanimit tuaj (për sëmundjet ngjitëse dhe vaksinimet e kryera);
  6. Dëshmi penaliteti (mjafton kuponi i aplikimit, i cili merret në postë).

DOKUMENTE FAKULTATIVE:

  1. Çdo vërtetim për praktikat dhe trajnimet profesionale të kryera nga ana juaj.
  2. Çertifikata pjesëmarrjesh në konferenca, simpoziume;
  3. Çertifikatat për mbrojtjen e gjuhëve të huaja;
  4. Vërtetim / Librezë pune (për personat që e disponojnë);

Të gjitha dokumentet e listuara, si ato të detyrueshme dhe ato fakultative duhet të jenë ORIGJINALE.

Mungesa e dokumenteve ORIGJINALE TË DETYRUESHME përbën shkak për skualifikim dhe mospranim për të ndjekur kursin e gjuhës gjermane dhe trajnimin specialistik për infermieri.

 Në rastet kur nuk jeni pajisur ende me diplomë universitare, mjafton vërtetimi i Fakultetit, i cili vërteton përfundimin e diplomimit.

 Suksese të mëtejshme.

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...