Sunday, October 25, 2020

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Shembulli 1:

Letra tradicionale e Interesit

Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një kompani shumë tradicionale (si një firmë juridike ose kompani të mëdha të kujdesit shëndetësor) ose një rol shumë tradicional (si psh avokat).

Përshkrimi i Punës:

Nëse po aplikoni për një vend pune si Asistent Juridik. Përshkrimi i punës mund të jetë diçka si kjo:

Përgjegjësitë:

  • Të hartojë dokumente ligjorë për rishikim dhe përdorim nga avokatët
  • Të koordinojë dhe organizojë materiale dhe prezantime për mbledhjet e bordit
  • Të bëjë kërkime për çështje ligjore dhe të lidhura me biznesin dhe të raportoj gjetjet dhe përfundimet te ekipi
  • Të sigurojë mbështetje të përgjithshme juridike të ekipit juridik
  • Të mirëmbajë kalendarët dhe të sigurojë regjistrimet në kohë

Kualifikimet:

  • Të ketë mbaruar arsimin e lartë
  • Aftësi shumë të mira komunikimi (me gojë dhe me shkrim)
  • Aftësi shumë të mira organizative dhe specifikuese
  • Njohuri shumë të mira të programit Microsoft Office Suite…
  • Qëndrim i besueshëm, pozitiv, energjik dhe optimist me gatishmëri

Shembulli i Letrës së Interesit

E nderuar z./zj.  ,

Në karrierën time pesë vjeçare si Asistente Juridike, unë kam përmirësuar aftësitë e mia rreth kërkimit juridik dhe shkrimit, dhe avokatët me të cilët kam punuar më kanë komplimentuar për zhvillimin tim të praktikës gjyqësore dhe mbështetjen e çështjeve gjyqësore. Kompania juaj ka 20 vite në tregun e punës ,gjë e cila dëshmon se kompania ka vlera të forta dhe avokatë të shkëlqyeshëm, kjo është arsyeja pse unë dua të jem pjesë e ekipit të “…”.

Unë aktualisht punoj si asistente juridike për “…”, ku kam një bashkëpunim të ngushtë me partnerët e kompanisë, në një numër çështjesh me përparësi të lartë. Gjatë kohës këtu, kam zbatuar një sistem të ri kalendarik që siguron paraqitjen në kohë të letrave gjyqësore. Ky sistem ka parandaluar afatet e humbura dhe ka lejuar organizimin më të mirë të takimeve të brendshme dhe klientëve.

Më parë, si asistente juridike për firmën ligjore “…”, mora lëvdata për mbështetjen time të përgjithshme të ekipit ligjor dhe qëndrimin tim pozitiv.

Kualifikimet e mia të mëparshme përfshijnë : diplomën bachelor nga Universiteti “…”, një certifikatë si Asistente Juridike dhe trajnim në “…”.

Do të më pëlqente të kisha mundësinë për të diskutuar se si mund të kontribuoj në ekipin tuaj juridik. Ju falënderoj paraprakisht për konsideratën tuaj dhe mezi pres të dëgjoj nga ju.

Sinqerisht,

Emer Mbiemer

[email protected]

tel.

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...