Monday, January 25, 2021

Leter Interesi / Motivimi – Pune Menaxheriale – Shembull 3

Duhen lexuar

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Si te shkruani nje Leter Interesi/ Motivimi per Pozicionet e Punes Menaxheriale?

Shembull dhe Këshilla

Qëllimi i një Letre Interesi është t’ju mundësojë ju të shfaqni aftësitë tuaja që rekrutuesi nuk mund të marrë nga një rezyme.

Dhe për më tepër kur aplikoni për pozicione pune menaxheriale, ky kontekst mund të jetë dhe më i rëndësishëm. Ju duhet të përpiqeni jo vetëm të tregoni që i keni aftësitë për pozicionin e punës që po aplikoni, por gjithashtu të inspironi të tjerët.

Çfarë duhet të përfshini në një Letër Interesi?

  • Përfshini aftësitë që punëdhënësi kërkon

Kushtojini vëmendje përshkrimit të punës dhe përmendni aftësitë specifike menaxheriale që kërkohen. Në përgjithësi, këto aftësi duhet të kenë lidhje me 5 funksione menaxheriale:

  • Planifikim
  • Organizim
  • Koordinim
  • Drejtim
  • Mbikëqyrje

Përfshini aftësitë specifike për secilën nga funksionet.

Këshillë: Sa më e ngjashme të jetë Letra e Interesit dhe rezymeja me kërkesat e pozicionit të punës aq më shumë shanse keni për t’u përzgjedhur në atë pozicion pune.

  • Përfshini Arritjet dhe cilësojini ato

Duke përfshirë arritjet dhe gjithashtu duke përmendur dhe shifra, është një mënyrë për të treguar se çfarë keni përfituar nga rolet e mëparshme. Kjo është mjaft e rëndësishme për pozicionet e punës menaxheriale sepse punëmarrësit presin dëshmi të aftësive menaxheriale.

  • Përshtatni Letrën e Interesit me pozicionin e punës ku po aplikoni

Rishikoni dhe njëherë nëse pozicioni i punës përshtatet me kualifikimet tuaja. Më pas shikoni me vëmendje këtë shembull për t’a përshtatur ku aplikoni për pozicione pune menaxheriale.

Shembull 3:

SHKARKO KËTU Formën e Letrës së interesit

Per shembuj te tjere vijoni leximin tuaj ketu: https://www.duapune.com/blog/keshilla-mbi-letren-e-interesit

Suksese nga duapune.com !

Burimi: https://www.thebalancecareers.com/management-cover-letter-example-2060236

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...