Wednesday, December 2, 2020

Duapune.com versioni i ri 3.0

Duhen lexuar

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

unnamed

Duapune.com është portal online i cili i dedikohet plotësisht punësimit dhe edukimit nëpërmjet mundësive që ofrohen sot nga teknologjia e informacionit. Në duapune.com gjenden vende të lira pune të publikuara nga kompani, organizata apo institcione të ndryshme për të gjithë të interesuarit apo punëkërkuesit e regjistruar, ku aktualisht në portal janë të regjistruar 65 000 punëkërkues dhe 2450 kompani punëdhënëse.

Përveç një larmishmërie pozicionesh pune të publikuara online, duapune.com ofron nëpërmjet blogu-t informacion të përditësuar edukative dhe udhëzues për tregun e punës.

Versioni i ri 3.0 vjen me karakteristika krejt të reja si:

  • Format CV Standar – i cili e bën më të lehtë plotësimin dhe përfundimin e CV së punëkërkuesit.
  • Kërkim i Avancuar – i cili shërben që përdoruesit të kenë qasje më të shpejtë dhe më të saktë në informacionin që kërkojnë në portal.
  • Komunikimi i brendshëm – ndihmon në komunikimin direkt të punëkërkuesit aplikues me punëdhënësin.
  • Integrimi i Rrjeteve Sociale – mundëson shpërndarjen e informacionit nëpër rrjetet sociale përkatëse.
  • Ngarkimi i dokumentve të shumta – mundëon ngarkimin e dokumenteve plotësuese bazuar në kërkesat e përshkrimit të vendit të punës nga punëdhënësi.
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...