Tuesday, October 27, 2020

Kush janë “ATA” dhe çfarë po ofrojnë?

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...
Red and White Quotes Instagram Post 1

Q1 Energie AG

Q1 është një kompani e pavarur, e mesme gjermane. Me mbi 200 vendndodhje, është një nga pesë operatorët më të mëdhenj të stacioneve të benzinës në Gjermani dhe një ofrues i gjithanshëm i energjisë. Q1 si kompani ka prioritet kënaqësinë e klientit. Ata i kushtojmë rëndësi të veçantë këshillave dhe mbështetjeve personale. Q1 Energie AG përfaqëson mbi një përqind të tregut të përgjithshëm gjerman. Kompania vendoset në renditjen aktuale të 100 ndërmarrjeve më të mëdha në Lower Saxony.

Aktualisht Q1 ofron pesë pozicione pune në Gjermani, me të cilat më konkretisht mund të njiheni këtu:

5 punë aktive nga Q1 Energie AG

Tumo Tirana

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit (AADF) në partneritet me Bashkinë e Tiranës dhe TUMO Yerevan Center for Creative Technologies do të krijojë TUMO Tirana Center for Creative Technologies në Tetor 2020. Programi edukativ TUMO është një program pas shkolle, ku adoleshentët mësojnë aftësi në dizajn dhe teknologji. Adoleshentët midis 12-18 vjeç mësojnë dhe zhvillojnë aftësi të ndryshme, duke përfshirë animacion, zhvillimin e lojës, dizajn grafik, krijim filmi, muzikë, robotikë, programim dhe modelim 3D.

Aktualisht TUMO ofron gjashtë pozicione pune me të cilat më konkretisht mund të njiheni këtu:

6 punë aktive nga Tumo Tirana

KRACO

Çdo ditë universi i produkteve të kompanisë KRACO ofron 250.000 konsumime. KRACO është kompani prodhuese, lider në Shqipëri në prodhimin e përgatitjeve për pije të ngrohta, përgatitjeve për pije të ftohta si edhe përgatitjeve për ëmbëlsira. Kompania KRACO filloi aktivitetin në vitin 1997 si një nga kompanitë e para në industrinë e prodhimit të produketeve ushqimore.

Aktualisht KRACO ofron tre pozicione pune me të cilat më konkretisht mund të njiheni këtu:

3 punë aktive nga KRACO

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.